Sanering

Asbetssanering

Med vår certifierade asbestsanering eliminerar vi hälsorisker snabbt och säkert. Rivpartner garanterar en professionell lösning för alla typer av fastigheter.

Sanering av asbest
Säkerhet och ansvar i fokus

Asbest är ett farligt material som, om det hanteras felaktigt, kan innebära allvarliga hälsorisker. Därför är det avgörande att anlita en professionell aktör med rätt kompetens och tillstånd för att utföra sanering på ett säkert och korrekt sätt. Rivpartner har sedan juni 2017 tillstånd att utföra asbestsanering, och vi följer alla de strikta regler och säkerhetsföreskrifter som krävs för att garantera en trygg saneringsprocess.

Säker asbestsanering med rivpartner

När du anlitar Rivpartner för asbestsanering, kan du känna dig trygg med att arbetet utförs enligt högsta säkerhetsstandarder. Vi har lång erfarenhet av att hantera asbest i både små och stora byggprojekt, och vi ser till att skydda både våra medarbetare, våra kunder och miljön från de risker som asbest innebär.

Efterkontroll och säkerhetsgaranti

Efter att asbestsaneringen är genomförd utför vi noggranna kontroller för att säkerställa att allt farligt material har avlägsnats och att byggnaden är säker att vistas i. Vi följer upp med luftmätningar för att verifiera att inga asbestfibrer finns kvar i luften, och vi överlämnar en saneringsrapport som bekräftar att arbetet är utfört enligt alla gällande regler och riktlinjer.

Miljöansvar och hållbarhet

Rivpartner tar miljöansvar på stort allvar. Vid sanering av asbest följer vi alla föreskrifter för hantering och destruktion av farligt avfall. Vi arbetar aktivt för att minimera miljöpåverkan och ser till att allt asbestmaterial hanteras enligt lagstadgade riktlinjer för säker transport och deponering.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå